• Wingerd Boven Oranje
  • Wingerd Boven Blauw Donker
  • Wingerd Boven Blauw Licht

Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

6 months ago

Cbs De Wingerd Twello
Nog steeds lege klassen.... Wat missen wij alle kinderen! Maar wat zijn wij trots op ze!!! We zien dat jullie ontzettend jullie best doen om thuis alle lessen te volgen en opdrachten te maken.En natuurlijk niet te vergeten: alle ouders/verzorgers. Zonder jullie ondersteuning voor de kinderen was dit niet gelukt! Hopelijk zijn we er bijna, houd nog even vol! Samen komen we er wel. ... See MoreSee Less
View on Facebook

  • Lijn Dewingerd Onder Blauw
  • Lijn Dewingerd Onder Oranje
  • Lijn Dewingerd Onder Lichtblauw
We hebben vacatures! Kom jij ons team versterken?

We hebben vacatures! Kom jij ons team versterken?

Wij hebben een nieuwe vacature! Kijk gauw naar wat wij jou te bieden hebben! Klik hier.

Meester- en juffendag ‘KLEUR’

Meester- en juffendag ‘KLEUR’

Wat een feest! De jaarlijkse meester- en juffendag op De Wingerd. Dit keer het thema ‘Kleur’ de boodschap dat we samen De Wingerd zijn. Iedereen mag zijn wie hij/zij is. Allemaal zijn we een kleur en samen vormen we een regenboog. Wat gaaf om te zien dat iedereen gekleed was in één kleur. Vandaag een grandioze opening op het veld met een dans. In de klassen deden we spelletjes zoals (Amerikaans) bingo en levend stratego. Natuurlijk kregen we ook nog lekkere traktaties. Wederom een geslaagde dag!

Yes we zijn weer open!

Yes we zijn weer open!

Wat staat de school er prachtig bij in de sneeuw! En wat fijn dat dit lege schoolplein weer gevuld werd met blije, spelende kinderen! Wat een feest die sneeuw. We hopen in goede gezondheid dit schooljaar met elkaar ‘live’ af te maken. Bedankt ouders voor jullie hulp tijdens het thuisonderwijs! https://youtu.be/QJ60i9JjNLk

‘Zie ginds komt een tractor…’

‘Zie ginds komt een tractor…’

Vandaag hebben we ook de Sint met zijn Pieten op De Wingerd mogen begroeten!
Wat een feest! Sint kwam aan op een tractor. 
Nadat de Sint hartelijk welkom geheten werd mocht hij het grootste gedeelte van de ochtend bij de onderbouw groepen zijn. Daarna heeft hij nog even een kort bezoekje gebracht aan de groepen 5 t/m 8 die allemaal surprises hadden gemaakt. 
Wat een heerlijke dag weer!

Fijne zomervakantie!

Fijne zomervakantie!

Het schooljaar 2019-2020 is helaas al weer afgelopen. Een bijzonder schooljaar hebben we achter de rug! Op deze laatste schooldag willen we tegen alle ouders zeggen: bedankt voor jullie hulp, vertrouwen en betrokkenheid! Geniet lekker van de vakantie en we hopen alle kinderen en ouders maandag 31 augustus weer uitgerust en gezond terug te zien op school. Namens het team van De Wingerd: Fijne zomervakantie!

 

 

 

Hoera we gaan weer allemaal naar school!

Hoera we gaan weer allemaal naar school!

Hoera! Maandag 8 juni gaan we als school weer helemaal open. Het gedeeltelijk thuiswerken hoofdstuk sluiten we daarmee af. Wat fijn jongens en meisjes dat we jullie allemaal om 8.30 uur weer mogen begroeten in de klas. En wat zijn we trots op alle kinderen en ouders! We willen jullie graag bedanken voor jullie inzet, zonder jullie had het thuisonderwijs niet gekund. Vanaf maandag nemen we graag het onderwijs weer van jullie over!

100-jarig jubileum De Wingerd

100-jarig jubileum De Wingerd

Onze school, “cbs de Wingerd” bestaat in december 2020 100 jaar! Het schooljaar 2020/2021 staat dan ook in het teken van dit jubileum met in het voorjaar een feestweek met o.a. een reünie! Like en deel zoveel mogelijk onze nieuwe pagina onder oud-leerlingen, oud-collega’s en bekenden van onze mooie school om iedereen hiervan op de hoogte te houden. 100-jarig jubileum “De Wingerd”

Ozobot in groep 5 en 6!

Ozobot in groep 5 en 6!

Enthousiast en nieuwsgierig gingen de kinderen van groep 5 en 6 de uitdaging aan met de Ozobot. In tweetal tekenden ze heel secuur mooie routes en gebruikten ze diverse kleurcodes en natuurlijk probeerden ze uit of de Ozobot dit ook kon lezen. Wat een enthousiasme wanneer dit lukte! U begrijpt het al, één van de vragen van de kinderen ‘Is een Ozobot ook te koop in de winkel?’  U begrijpt vast wel wat het antwoord is.

Aankomst van Sinterklaas

Aankomst van Sinterklaas

Sinterklaas kwam aan op een heftruck. Deze kwam aan op 6 meter hoogte. Probleem: Sinterklaas was de danspiet kwijt. Hij fopte Sinterklaas. Hij zat namelijk verstopt in een heel groot cadeau!

De vertellende piano

De vertellende piano

Vrijdag 11 november is er een geweldige voorstelling van de ‘Vertellende piano’ geweest voor de leerlingen uit groep 1 en 2. 

Vogel Smuk wordt gepest in het dierenbos omdat ze een lange groene staart heeft. Tijdens de voorstelling hebben de kinderen sporen gezocht, rondjes door het bos gerend en gezellige liedjes gezongen. Dit alles onder begeleidende pianomuziek. 

Nieuwe website

Nieuwe website

De nieuwe website is klaar. Er is hard aan gewerkt. Volgende week worden nog een aantal kleine aanpassingen gedaan.

Staking 6 november

Staking 6 november

Zoals u ongetwijfeld weet is het onderwijsveld regelmatig in rep en roer door ernstig personeelstekort. Ook vragen de onderwijsbonden om meer aandacht voor salariëring en het verminderen van werkdruk.

Communicatie

Communicatie

Communicatie kan altijd beter. Dat geldt ook voor onze communicatie. Het speerpunt voor de komende periode is het verbeteren van communicatie met ouders. Om een beginsituatie vast te stellen zetten we eerst een poll uit op maandag 28 oktober.

Instagram

[wdi_feed id="2"]

Twitter

cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

Sinterklaas op De Wingerd. Op een heftruck, op 6 meter hoogte.
cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

KiVa-training op De Wingerd voor onze nieuwe mensen. Een heldere definitie van pesten en verduidelijken van rollen tijdens het ‘pestproces’.
cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

De kleine schoolbespreking na 10 weken. Evaluatie of het onderwijs passend is geweest voor de leerlingen. Uiteraard heeft ook de onderwijsassistente een goede bijdrage in de bespreking. Leren met en van elkaar? Doel? Een (mogelijke) aanpassing van het onderwijs.

  • Wingerd Boven Oranje
  • Wingerd Boven Blauw Donker
  • Wingerd Boven Blauw Licht