• Wingerd Boven Oranje
  • Wingerd Boven Blauw Donker
  • Wingerd Boven Blauw Licht

Facebook

2 months ago

Cbs De Wingerd Twello

Het team van De Wingerd wenst iedereen een fijne vakantie!! We zien iedereen graag weer op maandag 31 augustus. Dan zullen we een bijzonder jaar starten, ons jubileum jaar🥳 ... See MoreSee Less

View on Facebook

  • Lijn Dewingerd Onder Blauw
  • Lijn Dewingerd Onder Oranje
  • Lijn Dewingerd Onder Lichtblauw
Fijne zomervakantie!

Fijne zomervakantie!

Het schooljaar 2019-2020 is helaas al weer afgelopen. Een bijzonder schooljaar hebben we achter de rug! Op deze laatste schooldag willen we tegen alle ouders zeggen: bedankt voor jullie hulp, vertrouwen en betrokkenheid! Geniet lekker van de vakantie en we hopen alle kinderen en ouders maandag 31 augustus weer uitgerust en gezond terug te zien op school. Namens het team van De Wingerd: Fijne zomervakantie!

 

 

 

Hoera we gaan weer allemaal naar school!

Hoera we gaan weer allemaal naar school!

Hoera! Maandag 8 juni gaan we als school weer helemaal open. Het gedeeltelijk thuiswerken hoofdstuk sluiten we daarmee af. Wat fijn jongens en meisjes dat we jullie allemaal om 8.30 uur weer mogen begroeten in de klas. En wat zijn we trots op alle kinderen en ouders! We willen jullie graag bedanken voor jullie inzet, zonder jullie had het thuisonderwijs niet gekund. Vanaf maandag nemen we graag het onderwijs weer van jullie over!

100-jarig jubileum De Wingerd

100-jarig jubileum De Wingerd

Onze school, “cbs de Wingerd” bestaat in december 2020 100 jaar! Het schooljaar 2020/2021 staat dan ook in het teken van dit jubileum met in het voorjaar een feestweek met o.a. een reünie! Like en deel zoveel mogelijk onze nieuwe pagina onder oud-leerlingen, oud-collega’s en bekenden van onze mooie school om iedereen hiervan op de hoogte te houden. 100-jarig jubileum “De Wingerd”

Ozobot in groep 5 en 6!

Ozobot in groep 5 en 6!

Enthousiast en nieuwsgierig gingen de kinderen van groep 5 en 6 de uitdaging aan met de Ozobot. In tweetal tekenden ze heel secuur mooie routes en gebruikten ze diverse kleurcodes en natuurlijk probeerden ze uit of de Ozobot dit ook kon lezen. Wat een enthousiasme wanneer dit lukte! U begrijpt het al, één van de vragen van de kinderen ‘Is een Ozobot ook te koop in de winkel?’  U begrijpt vast wel wat het antwoord is.

Aankomst van Sinterklaas

Aankomst van Sinterklaas

Sinterklaas kwam aan op een heftruck. Deze kwam aan op 6 meter hoogte. Probleem: Sinterklaas was de danspiet kwijt. Hij fopte Sinterklaas. Hij zat namelijk verstopt in een heel groot cadeau!

De vertellende piano

De vertellende piano

Vrijdag 11 november is er een geweldige voorstelling van de ‘Vertellende piano’ geweest voor de leerlingen uit groep 1 en 2. 

Vogel Smuk wordt gepest in het dierenbos omdat ze een lange groene staart heeft. Tijdens de voorstelling hebben de kinderen sporen gezocht, rondjes door het bos gerend en gezellige liedjes gezongen. Dit alles onder begeleidende pianomuziek. 

Nieuwe website

Nieuwe website

De nieuwe website is klaar. Er is hard aan gewerkt. Volgende week worden nog een aantal kleine aanpassingen gedaan.

Staking 6 november

Staking 6 november

Zoals u ongetwijfeld weet is het onderwijsveld regelmatig in rep en roer door ernstig personeelstekort. Ook vragen de onderwijsbonden om meer aandacht voor salariëring en het verminderen van werkdruk.

Communicatie

Communicatie

Communicatie kan altijd beter. Dat geldt ook voor onze communicatie. Het speerpunt voor de komende periode is het verbeteren van communicatie met ouders. Om een beginsituatie vast te stellen zetten we eerst een poll uit op maandag 28 oktober.

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Twitter

cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

Sinterklaas op De Wingerd. Op een heftruck, op 6 meter hoogte.
cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

KiVa-training op De Wingerd voor onze nieuwe mensen. Een heldere definitie van pesten en verduidelijken van rollen tijdens het ‘pestproces’.
cbs De Wingerd

cbs De Wingerd

De kleine schoolbespreking na 10 weken. Evaluatie of het onderwijs passend is geweest voor de leerlingen. Uiteraard heeft ook de onderwijsassistente een goede bijdrage in de bespreking. Leren met en van elkaar? Doel? Een (mogelijke) aanpassing van het onderwijs.

  • Wingerd Boven Oranje
  • Wingerd Boven Blauw Donker
  • Wingerd Boven Blauw Licht