Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school en wilt u een (vrijblijvend) gesprek en rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met onze directeur Bert Radstake:
via e-mail of 0571 – 27 26 61.

Naast het gesprek met de directeur maakt u dan kennis met de school ‘in bedrijf’ en krijgt u een rondleiding. Er is hierbij ruimschoots tijd voor al uw vragen. Uiteraard is uw zoon en/of dochter van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden

Bent u na het gesprek en de rondleiding enthousiast geworden over onze school en wilt u uw kind graag aanmelden? Haalt u dan een aanmeldformulier bij de directeur of de leerkracht van groep 1-2. Nadat wij uw aanmeldformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging van aanmelding. Wij adviseren om uw kind tijdig aan te melden. Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 27 leerlingen in groep 1 en hebben momenteel een wachtlijst.  Informeert u gerust naar de mogelijkheden voor plaatsing.

Aangemeld en wat nu?

Als u de schriftelijke bevestiging van inschrijving heeft ontvangen is uw zoon/dochter definitief ingeschreven op onze school. De leerkracht van groep 1 neemt ongeveer 3 maanden van tevoren contact met u op. U kunt dan afspraken maken om een aantal keren te komen wennen op school.