Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school en wilt u een (vrijblijvend) gesprek en rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met onze directeur Bert Radstake:
via e-mail of 0571 – 27 26 61.

Naast het gesprek met de directeur maakt u dan kennis met de school ‘in bedrijf’ en krijgt u een rondleiding. Er is hierbij ruimschoots tijd voor al uw vragen. Uiteraard is uw zoon en/of dochter van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Inschrijven

Bent u na het gesprek en de rondleiding enthousiast geworden over onze school en wilt u uw kind graag inschrijven? U vindt de inschrijfformulieren en de begeleidende informatie hier: 
Deel 1. Begeleidende brief en inschrijfformulier
Deel 2. Verklaring m.b.t. de grondslag, toelatings- en verwijderingsbeleid en onderzoek
Deel 3. Verklaring m.b.t. toepassing Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

We vragen u de formulieren in te vullen en deze op school in te leveren of op te sturen. Nadat wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging. Wij adviseren om uw kind tijdig in te schrijven.

Ingeschreven en wat nu?

Als u de schriftelijke bevestiging van inschrijving heeft ontvangen, is uw zoon/dochter definitief ingeschreven op onze school. De directeur zal contact met u opnemen wanneer uw kind 3 jaar is. De leerkracht van groep 1 neemt ongeveer 3 maanden voor de vierde verjaardag contact met u op. U kunt dan afspraken maken om een aantal keren te komen wennen op school.